בעבר גריל פחם היה עשוי מאלומיניום פשוט ולמרות שהיה ניתן לרכוש אותו בגדלים שונים, היה צריך לעבוד קשה ולנפנף כדי להדליק את הפחמים ולאחר הארוחה להקדיש לא מעט זמן כדי לנקות אותו. כיום ניתן להשיג גרילי פחם משוכללים יותר – המאמר יפרט איפה מוצאים גריל פחם מתוחכם ומקצועי.
מה כולל גריל פחם משוכלל?
מנגל פחמים או גריל בשמו השני כבר לא מכיל רשת פשוטה או מסגרת שאינה מעוצבת. היום מדובר על מוצר מורכב יותר שנראה יוקרתי, עם שטח צלייה רחב ופונקציות שונות בהתאם לדגם הנבחר. ישנם מנגלים המגיעים עם משטחים מתקפלים, מנגלים עם גלגלים שניתן לנייד ממקום למקום, עם מכסה לשמירת החום והטעם העסיסי ומחומרים שונים כמו אמייל, פורצלן ואלומיניום איכותי. כל שצריך הוא לבחור את גודל המנגל המבוקש בתקציב הרצוי.
איפה מוצאים גריל פחם מתוחכם ומשוכלל?
את החיפוש אחר המנגל האידיאלי לא צריך לעשות בחנויות הגריל ולבזבז זמן יקר. ניתן לשבת בבית ולגלוש באינטרנט, לקרוא חוות דעת על חברות איכותיות, לבדוק את הקטלוגים באתרים השונים, להשוות מחירים ולמצוא את המנגל המבוקש. ישנה חשיבות לחברה ממנה רוכשים את המנגל.
היא צריכה להיות בעלת זמינות, בעלת מגוון גרילים לבחירה בעיצובים שונים, לספק את המנגל עד הבית תוך זמן קצר, להעניק אחריות לפחות לשנה ולהיות זמינה בטלפון לכל בקשה או בעיה. ישנן חברות המספקות את המנגלים לפי אזורים, כך שניתן לסנן את היישוב שלכם בחיפוש ולקבל את המוצר באופן מהיר יותר.
גריל פחם לטיולים
כאשר בוחרים גריל פחם חשוב לבחור בגריל המותאם למיקום המתוכנן. אם מדובר על מרפסת קטנה, אין צורך לבחור בגריל במידות גדולות. לחצר גדולה בהחלט אפשר לבחור בגריל גדול. אם רוצים לנייד אותו חשוב שגם יהיו לו גלגלים. במידה והגריל ישמש אתכם לטיולים, מומלץ לבחור בגריל שיהיה ניתן להכניס לרכב בקלות.
ישנם 3 דגמים מומלצים, איכותיים ומשוכללים של גרילי פחם לטיולים: גריל גו אניוור, ג'מבו ג'ו ופרמיום סמוקי ג'ו. הם קלים לנשיאה, קלים לניקוי ומתאימים אף לטרקים. יש להם מערכת אוורור השולטת בחום כך שאין צורך לנפנף כדי להדליק אש, אחריות ל-10 שנים וניתנים לאחסון בתיק נשיאה נוח.
גריל פחם לחצר
לעומת הגרילים המותאמים לטיולים, ישנם דגמים המתאימים לחצר בעלי רשת תחתונה לפחם ורשת עליונה לנתחי הבשר. בנוסף הם בעלי מערכת לסילוק האפר כך שגם הם קלים לניקוי. גם אותם ניתן לנייד בשל הגלגלים המחוברים להם ואין צורך לנפנף מאחר ויש גם להם מערכת לוויסות האוויר. בצורה כזו ישנה שליטה על הטמפרטורה הרצויה על מנת שהמנות יצאו במידת עשייה מדויקת. כמו כן, הבשר אינו יוצא עם טעם לוואי כי אינו קרוב לפחמים וחומרי הבעירה.